EP:De Treffer is uw Ziggo specialist

EP:De Treffer is een officieel Ziggo verkooppunt in Winschoten, en u kunt bij ons terecht voor advies omtrent alle pakketten van Ziggo. Wij kunnen u adviseren over de beste keuze voor uw situatie. Want niet iedereen gebruikt zijn of haar internet, telefoon of televisie op dezelfde manier. Bij Ziggo is het mogelijk om uw abonnement compleet af te stemmen op uw wensen. Kom naar EP:De Treffer en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij kunnen u ook helpen bij de overstap van een andere aanbieder naar telefonie en internet van Ziggo. Zo weet u zeker dat alles vlekkeloos verloopt.

Ziggo logo
WiFi logo

Heeft u problemen met de sterkte van uw Wifi signaal? Of is dit te traag? Ook dan kunnen wij u helpen om dit te optimaliseren. Dit kan vaak redelijk gemakkelijk door een sterke dual band router te plaatsen op een centrale plaats in uw woning. Hierbij maken wij vaak gebruik van Asus routers. Deze zijn betrouwbaar en hebben een zeer groot bereik. Komt u gerust langs voor de mogelijkheden die wij u hierbij kunnen aanbieden.

Last van blokjes in beeld?

Of krijgt u de melding slecht of weinig signaal. Wij kunnen uw CAI aansluiting optimaliseren en retour geschikt maken. Dit kan door nieuwe bekabeling of het plaatsen van een antenneversterker. Hierbij maken wij gebruik van de beste merken zoals Hirschmann en Technetix. Alle producten zijn voorzien van het kabelkeur logo zodat u verzekerd bent van het beste signaal. Zelfs tegen de LTE / 4G storing kunnen wij uw kabels beschermen.

Kabel Keur
Tweakers award ziggo internet

Internet van Ziggo

Internet moet niet alleen snel, maar ook veilig en betrouwbaar zijn. Niet voor niets heeft Tweakers.net Ziggo voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot beste internetprovider. Met de hoge internetsnelheden tot 1 gig heeft u altijd meer dan voldoende snelheid. Gebruik bovendien de gratis internetbeveiliging en een wifi-modem in bruikleen. Met Ziggo kunt u zelfs buitenshuis rekenen op snel internet! Overal, waar u maar wilt. Want zo’n twee miljoen WifiSpots in Nederland geven u onbeperkt en gratis toegang tot draadloos internet.

Het tv-kijken van nu

Kijken wanneer het u uitkomt. Wanneer u het zelf wilt. En wat u wilt. Dat is tv-kijken van nu met Ziggo Horizon.
Met Ziggo Horizon maakt u van elk scherm een tv. Zo heeft u de vrijheid om altijd uw favoriete programma of film te kunnen kijken. Waar u ook bent. En u heeft de keuze uit duizenden films en series. Ontdek nu zelf het plezier van Ziggo Horizon. We vertellen u er in de winkel graag meer over.

Ziggo pakketten